Kineski viličari Zagreb, najam kineskih viličara u Zagrebu, jeftine cijene

Rabljeni viličar Hrvatska | Kineski viličari

Najam viličara

Želite da iznajmite pouzdan viličar po izuzetno povoljnim cenama i fleksibilnim uslovima najma? Razmišljate kako da vaš biznis bude što fleksibilniji i efikasniji?

Niste sigurni kako to da izvedete na najbolji način? Do sada ste uvek kupovali viličare i oslanjali se isključivo na sopstvene resurse. Da li je taj model poslovanja prevaziđen? To zavisi od nekoliko parametara.

Najam viličara može da postane idealna opcija za vaš posao. Zato smo mi smo tu da vam u tome pomognemo.

Ko smo mi?

Royal viličari Hrvatska je marka koji postoji više od 5 godina i posluje na srpskom i regionalnom tržištu. Naša kompanija se bavi prodajom novih i rabljenih kineskih viličara, kao i nizom usluga koje su vezane za logistiku. Kompanija opslužuje različite sektore privrede kao što su hemikalije i energija, hrana i piće, elektronika, zdravstvo, proizvodnja, metali i rudarstvo. 

Šta Royal viličari Hrvatska nude?

Pored širokog asortimana novih i rabljenih viličara koje prodajemo, mi nudimo i efikasna intralogistička rešenja koja uključuju:

 1. najam (najam) viličara;
 2. prodaju guma za sve vrste i tipove viličara;
 3. prodaju trakcionih i litijum-jonskih baterija;
 4. upravljanje voznim parkom;
 5. automatizaciju i sisteme za pomoć vozaču;
 6. itd.

Najam viličara

Najam viličara u Zagrebu može biti na dnevnom nedeljnom, mesečnom, godišnjem ili višegodišnjem novu tj. na kraći ili duži vremenski period. Kraći vremenski period podrazumeva period od jednog sata do jedne godine. Sve iznad toga se podrazumeva pod dugoročnim najmom viličara i opreme. 

U najvećem broju slučajeva kompanije kratkoročno iznajmljuju viličare u toku povećanja obima poslovanja u kratkom periodu ili prema projektu. To može biti za potrebe sezone u nekim industrijama, ili u slučaju kada su ugovorne obaveze krajnjeg korisnika viličara definisane kratkim periodom (do jedne godine). Postoje i primeri najma viličara koji se koristi usled kvara klijentovog viličara kao zamena dok se ne otkloni kvar ili kada postoji potreba za prenosom nestandardnih tereta.

Dugoročno najam viličara je sve prisutnije u današnjem poslovanju. Kompanije ne žele da koriste vlastita sredstva za viličare, već za sirovine ili neke njima važnije stvari za strateško poslovanje. U tom slučaju se dogovaraju detaljni uslovi rada i sama tehnička specifikacija viličara. U modelu dugoročne rente se mogu koristiti kako novi tako i rabljeni viličari. To zavisi od nekoliko parametara, a svakako su najvažniji uslovi rada.

Zašto da odaberete Royal viličare Hrvatska?

Znamo da je našim klijentima potrebna brza, fleksibilna i pouzdana usluga i zato nudimo:

 • fleskibilne ugovore vezane za najam viličara;
 • fleksibilne i pristupačne cijene najma viličara;
 • 24/7 servisnu podršku;
 • brzu i efikasnu isporuku iznajmljenih viličara;
 • iznamljivanje svih vrsta viličara;
 • primenu evropskih i globalnih standarda; 

Jedna od glavnih ključnih prednosti najma viličara u našoj kompaniji je flesibilni ugovor gde korisnik usluge može prekinuti najam viličara u slučaju da više ne postoji potreba za angažovanjem naših viličara. 

Cijene najma viličara u Zagrebu

Cena najma viličara u Zagrebu zavisi od potrebe klijenta za kratkoročnim ili dugoročnim najmom. Najbolji način da brzo saznate cenu usluge najma viličara je da nas odmah kontaktirate.

Kako da nas kontaktirate?

Ukoliko imate pitanja za nas ili želite da iznajmite određeni viličar, molimo Vas da nas kontaktirate preko stranice KONTAKT ili da nam preko online forme pošaljete UPIT.

Novi viličari

Novi viličar

Kompanija Royal viličari se bavi prodajom visoko-kvalitetnih kineskih viličara EP i Crown, kao i magacinske opreme u Zagrebu i na teritoriji Republike Hrvatske, Crne Gore i regiona.

Koje vrste i tipove novih viličara prodajemo?

Nudimo prodaju svih vrsta, kategorija i tipova viličara. Našu ponudu čine elektro viličari, LPG/dizel viličari, skladišni viličari, čeoni viličari, komisionari, skladišni bočni viličari, regalni/VNA viličari, elektro paletni viličari i dr.

Bez obzira da li odaberete čeoni, paletni viličar ili visokopodizni skladišni viličar, komisionar i tegljač, ili da li su sa električnim, dizel ili gasnim pogonom - jedno je svima zajedničko: maksimalna optimizacija snage, preciznost, dobra ergonomija, vrhunska bezbednost i odgovornost prema životnoj sredini.

Svi Royal viličari su maksimalno efikasni.

Kako da nas kontaktirate?

Ukoliko imate pitanja za nas ili želite da kupite određeni viličar, molimo Vas da nas kontaktirate preko stranice KONTAKT ili da nam preko online forme pošaljete UPIT.

Rabljeni viličari

Rabljeni kineski viličari

Dostupnost, brza isporuka, ekonomičnost i fleksibilnost su bitni faktori uspeha u intralogistici. Rabljeni kineski  viličari koje nudi kompanija Royal remontovani su i ispitani u skladu sa najvišim svetskim standardima kvaliteta, a prikazan broj radnih sati je apsolutno tačan.

Kupovina rabljenih viličara u mnogim situacijama može biti efikasna i isplativa alternativa u odnosu na kupovinu novog viličara.

Brendovi i lager rabljenih viličara

Royal viličari imaju na raspolaganju širok spektar i veliki broj tehničkih ispravnih i generalno remontovanih rabljenih viličara raznih svetskih proizvođača i brendova: Bobcat, Caterpillar, Continental, Crown, Daewoo, Daewoo Doosan, Dan, Dantruck, Datsun Nissan, Doosan, Drexel, Elwell-Parker, Eurotrac, Fantuzzi, Fenwick, Fiat, Goodsense, Hyster, Hyundai, Jungheinrich, Kaup, Kessler, Krupp, Linde, Lindemann, Litostroj, Liugong, Ljungby, Manitou, Master, Mitsubishi, Neumeier, Nexen, Nissan, Noblelift, Omega, Omg, Royal, Samsung, Silverstone, Still, Taylor, Toyota, Un Forklift, Unicarriers, Volvo, Vortex, Wagner, Weidemann, Yale, Yang, Yanmar i Zhejiang.

Kako da odaberete i kupite rabljeni viličar?

Spremni smo da vam maksimalno pomognemo pri kupovini željenog rabljenog viličara u skladu sa vašim specifičnim zahtevima u pogledu upotrebe. Kako bismo pojednostavili proces kupovine rabljenog viličara, povezali smo niz paketa funkcija i usluga, koje možete da modularno kombinujete.

Rabljeni viličar možete da odaberete na sledeći način:

 1. Izaberite pripremljen i remontovan rabljeni viličar iz našeg velikog asortimana u skladištu;
 2. Naručite paket funkcija i usluga koji su potrebni za vaše poslovanje;
 3. Izaberite isporuku vašeg rabljenog viličara direktno na mesto upotrebe i mi ćemo ga brzo i efikasno i brzo isporučiti.

Za kupovinu ili najam rabljenih viličara, nudimo naše Full-Service ugovore sa servisnim uslugama i održavanjem, kao i opciono produžavanje garancije sa šest na dvanaest meseci.

Koje vrste i tipove rabljenih viličara prodajemo?

Nudimo prodaju svih vrsta, kategorija i tipova rabljenih viličara. Našu ponudu čine elektro viličari, LPG/dizel viličari, skladišni viličari, čeoni viličari, komisionari, skladišni bočni viličari, regalni/VNA viličari, elektro paletni viličari i dr.

Bez obzira da li odaberete rabljeni čeoni, paletni viličar ili visokopodizni skladišni viličar, komisionar i tegljač, ili da li su sa električnim, dizel ili gasnim pogonom - jedno je svima zajedničko: maksimalna optimizacija snage, preciznost, dobra ergonomija, vrhunska bezbednost i odgovornost prema životnoj sredini.

Naše garancije

Na sve rabljene viličare nudimo garanciju od 6 meseci, kao i garanciju da je svaki viličar tehnički ispravan i  pažljivo i precizno remontovan. 

Kako da nas kontaktirate?

Ukoliko imate pitanja za nas ili želite da kupite određeni viličar, molimo Vas da nas kontaktirate preko stranice KONTAKT ili da nam preko online forme pošaljete UPIT.

Rabljeni viličar Hrvatska | Royal viličari

Royal viličari

Rabljeni viličar Hrvatska | Jamstvo na sve proizvode i usluge

Jamstvo na sve proizvode i usluge

Rabljeni viličar Hrvatska | Izuzetno povoljne cijene viličara

Izuzetno povoljne cijene viličara

Rabljeni viličar Hrvatska | Brza dostava viličara širom Hrvatske

Brza dostava viličara širom Hrvatske

Rabljeni viličar Hrvatska | Vrhunski opremljen servis za viličare

Vrhunski opremljen servis za viličare

Imam pitanje? Nazovite nas sada!

Rabljeni viličar Hrvatska | Telefon +381 64 82 92 123