Rabljeni viličar Hrvatska

Rabljeni viličar Hrvatska | O nama

O nama

O nama

Royal viličari Hrvatska je marka koji je prisutan na tržištu Hrvatske, Hrvatske i Crne Gore. U suradnji s domaćim partnerima, Royal viličari se bavi prodajom novih i rabljenih viličara, najmom i servisom viličara, prodajom guma i pogonskih baterija za viličare te otkupom viličara.

Tvrtka opslužuje različite sektore gospodarstva kao što su kemikalije i energija, hrana i piće, elektronika, zdravstvo, proizvodnja, metali i rudarstvo.

Šta Royal viličari Hrvatska nude?

Uz široku ponudu novih i rabljenih viličara koje prodajemo, nudimo i učinkovita intralogistička rješenja koja uključuju:

  1. najam viličara;
  2. prodaju guma za sve vrste i tipove viličara;
  3. prodaju trakcionih i litijum-jonskih baterija;
  4. upravljanje voznim parkom;
  5. automatizaciju i sisteme za pomoć vozaču;
  6. itd.

Na našoj web stranici možete pronaći lako dostupnu i stalno ažuriranu bazu podataka dostupnih viličara, prateće opreme i dijelova za prodaju izravno sa skladišta naših partnera iz Hrvatske. Nudimo jamstvo od jedne do dvije godine za sve trenutno dostupne viličare.

Bilo da želite kupiti novi ili rabljeni viličar, ili možda želite unajmiti viličare na duže vrijeme, ili trebate hitan najam viličara, Royal viličari će vam ponuditi brzo, pristupačno i fleksibilno rješenje za vaše poslovanje. Naši prodavači i suradnici iz korisničkog centra će Vam u najkraćem roku osigurati električne, diesel ili LPG viličare, ručne paletne dizalice, skladišne ​​bočne, čeone ili visokoregalne viličare, komisionere, traktore, paletne viličare i još mnogo toga.

Kod nas možete pronaći i rabljene viličare koji su dostupni za najam ili kupnju. Na sve rabljene viličare dajemo garanciju na broj utrošenih radnih sati, kao i garanciju na tehničku ispravnost u trajanju od 3 mjeseca.

Koje vrste usluga nudimo?

Osim prodaje i servisa viličara, naša tvrtka nudi usluge inženjeringa i tehničkog savjetovanja. Nudimo visoko sofisticirana rješenja vezana uz potrebe rukovanja određenim materijalima i proizvodima - od utovara i istovara, do podizanja, rada s viličarima i horizontalnog transporta.

Koje vrste novih i rabljenih viličara nudimo?

Našu ponudu čine visokokvalitetni viličari različitih marki na električni, dizel i plinski pogon. Ovisno o vašim potrebama, kod nas možete pronaći sljedeće kategorije viličara: prednji viličari, skladišni viličari, skladišni bočni viličari, komisioneri, regalni VNA viličari, električni paletni viličari, LPG/dizel viličari te vučna vozila i traktori.

Zašto izabrati Royal viličare Hrvatska?

Dugogodišnje iskustvo u oblasti logističkih rešenja u skladištu, raznovrstan prodajni asortiman, specijalizovani prodajni tim, konsultantski stručnjaci i visoko obučeno servisno osoblje čine našu kompaniju poželjnim partnerom za svaku kompaniju u Hrvatskoj i regionu koja traži maksimum pouzdan partner.

Koje marke viličara prodajemo i zastupamo?

Firma Royal viličari Hrvatska je generalni zastupnik i ovlašteni servis Crown i EP viličara. Osim ovih marki, prodajemo i servisiramo nove i rabljene viličare Still, Linde, Jungheinrich, Toyota i Doosan.

Kako nas kontaktirati?

Ukoliko imate pitanja za nas ili želite da iznajmite određeni viličar, molimo Vas da nas kontaktirate preko stranice KONTAKT ili da nam preko online forme pošaljete UPIT.

Naši partneri

Tvrtka Technolift d.o.o.

Tvrtka Technolift d.o.o. je ekskluzivni partner brenda Royal viličari na tržištima Hrvatske, Hrvatske i Crne Gore. Kao naš ekskluzivni partner za tržište Balkana, tvrtka Tehnolift bavi se operativnim dijelom poslovnih i logističkih rješenja koja su u funkciji pružanja pomoći i usluga kupcima i krajnjim korisnicima naših usluga.

Tehnolift je dugogodišnji generalni zastupnik i ovlašteni servis za više renomiranih svjetskih brendova viličara. Tehnollft je naš dugogodišnji partner u području logistike koji je pokazao maksimalnu pouzdanost, točnost, preciznost i učinkovitost u rješavanju svih logističkih zahtjeva i izazova koje smo do sada imali.

Studio 77

Studio 77

Vlasnik brenda i poslovnog modela Royal viličari Hrvatska je tvrtka Studio 77 iz Zagreba. Kao vodeća kompanija na srpskom tržištu u oblasti digitalnog marketinga, Studio 77 je istovremeno investitor, vlasnik i osnivač niza poslovnih modela u Hrvatskoj i svetu.

Što podrazumijeva vlasništvo nad ovim i sličnim projektima?

Vlasništvo nad projektom Royal viličari Hrvatska podrazumijeva da Studio 77, kao investitor, polaže apsolutna prava na postojeći poslovni model i marka, sve elemente vizualnog identiteta projekta (logo, boje i grafički elementi), web stranicu i domenu, kao kao i sve poslovne modele koji se razvijaju putem web stranice. Partneri Studija 77 koji koriste pogodnosti kreiranog poslovnog modela imaju pravo koristiti ga sve dok postoji obostrani interes obje strane.

Tko su potencijalni partneri Studija 77?

Potencijalni partneri Studija 77 su osobe koje svojim mentalnim, duhovnim i poduzetničkim afinitetima odgovaraju vlasnicima tvrtke. Partneri tvrtke mogu biti samo pravne i fizičke osobe s pozitivnim energetskim nabojem i velikom željom da ustraju u izgradnji i podizanju poslovnog modela na što višu razinu.

Kako Studio 77 ulazi u partnerstvo sa zainteresiranima?

Studio 77 pažljivo i temeljito analizira poslovne ideje osoba koje mogu postati potencijalni partneri tvrtke. Ukoliko se poslovna ideja pokaže dovoljno izazovnom i isplativom, tvrtka Studio 77 izrađuje odgovarajući poslovni plan i poslovni model. Tvrtka Studio 77 financira sve naknadne aktivnosti vezane uz realizaciju poslovnog plana i funkcioniranje poslovnog modela, te s nositeljem ideje uspostavlja dugoročni partnerski odnos.

Tko ulaže u daljnje marketinške aktivnosti?

Tvrtka Studio 77 financira izradu poslovnog modela, dio marketinških aktivnosti vezanih uz SEO (Search Engine Optimization) i pozicioniranje stranice na organskoj Google pretrazi. Ostale marketinške aktivnosti financira tvrtka partner na temelju strogo definirane i planirane marketinške strategije.

Kako stupiti u kontakt sa Studiom 77?

Ukoliko imate zanimljivu ideju koju želite da pretvorite u efikasan poslovni model koji donosi profit i ukoliko zadovoljavate gore opisane kriterijume za saradnju sa firmom Studio 77, kontaktirajte nas preko sajta Web dizajn Zagreb, telefona +381 65 202 77 77 ili nam pošaljite e-mail na office@webdizajn-zagreb.

Rabljeni viličar Hrvatska | Royal viličari

Royal viličari

Rabljeni viličar Hrvatska | Jamstvo na sve proizvode i usluge

Jamstvo na sve proizvode i usluge

Rabljeni viličar Hrvatska | Izuzetno povoljne cijene viličara

Izuzetno povoljne cijene viličara

Rabljeni viličar Hrvatska | Brza dostava viličara širom Hrvatske

Brza dostava viličara širom Hrvatske

Rabljeni viličar Hrvatska | Vrhunski opremljen servis za viličare

Vrhunski opremljen servis za viličare

Imam pitanje? Nazovite nas sada!

Rabljeni viličar Hrvatska | Telefon +381 64 82 92 123