EP ESA121 viličar, Royal viličari Zagreb, jeftin

Viličar ESA121

Brend: EP viličari

Tip: Skladišni viličari

Tehnički podaci

Opis

ESA121 je električni viličar za pešake nosivosti od 1,2 tone, koji je dizajniran za rukovanje operacijama slaganja na visinama do 4,1 m. Dostupan sa mono jarbolom, regularnim jarbolom u 2 stepena i opružnim nogama, ESA121 može savršeno da pokrije različite primene u zavisnosti od vaših potreba.

Zamenjujući klasični ES12-12ES, novi ESA121 pokazuje izvanredan dizajn i optimizovane performanse u smislu bezbednosti i brzine. Poseduje jači jarbol koji se sastoji od H grede i dva bočna cilindra, kako bi se obezbedila stabilnost slaganja i odlična vidljivost. Brzine podizanja i spuštanja su brže zahvaljujući povećanoj snazi motora pumpe, što naravno znači veću efikasnost.

Da bi zadovoljio različite potrebe, ESA121 daje opcije za AGM i litijumsku bateriju, a standardni integrisani punjač sa kablovima za napajanje olakšava punjenje. Nadograđeni poklopac takođe pruža operaterima veću udobnost u pokretu – oni mogu da nose stvari i dokumente, i da pune svoje elektronske uređaje dok rukuju paletama.

Primena

ESA121 je idealan za lake aplikacije u kontejnerima, skladištima, distributivnim centrima i maloprodajnim okruženjima. Njegove optimizovane brzine podizanja i spuštanja smanjuju vreme ciklusa rukovanja materijalom i poboljšavaju efikasnost rukovanja robom. Zahvaljujući multifunkcionalnom prostoru za skladištenje, operater može lako da preuzme stvari i napuni uređaje prilikom transporta robe.

Serijski broj
Model ESA121
Brend EP viličari
Tip motora Električni
Nosivost 1200kg
Godina proizvodnje 2023
Visina podizanja 4100 mm
Cena Na zahtev
Rabljeni viličar Hrvatska | Royal viličari

Royal viličari

Rabljeni viličar Hrvatska | Jamstvo na sve proizvode i usluge

Jamstvo na sve proizvode i usluge

Rabljeni viličar Hrvatska | Izuzetno povoljne cijene viličara

Izuzetno povoljne cijene viličara

Rabljeni viličar Hrvatska | Brza dostava viličara širom Hrvatske

Brza dostava viličara širom Hrvatske

Rabljeni viličar Hrvatska | Vrhunski opremljen servis za viličare

Vrhunski opremljen servis za viličare

Imam pitanje? Nazovite nas sada!

Rabljeni viličar Hrvatska | Telefon +381 64 82 92 123